Πρώτα ματιά στο Drake’s Ovo X Nike Air Force 1

0 Comments

Ο Drake ήταν πιο απασχολημένος από ποτέ φέτος με τη συλλογή ενδυμάτων “Nocta” και τώρα φαίνεται ότι εργάζεται επίσης σε ένα Ovo X Nike Air Force 1. Εάν μπορείτε να θυμάστε σωστά, οι φήμες για αυτή την απελευθέρωση ξεκίνησαν μέχρι το καλοκαίρι του 2020 και τελικά παίρνουμε μια κρυμμένη ματιά χάρη στον φίλο του Drizzy Mark Robinson!

Πρώτα πειράζει από τον ίδιο το 6 Θεό πέρυσι, το δικό του Οκτώβριο δεν αναλαμβάνει το κλασικό “Triple White” Colourway από τη δεκαετία του ’80 με μερικές πολύ λεπτές τσίμπημα εδώ και εκεί. Κατασκευασμένο από τραγανό λευκό δέρμα, το παπούτσι είναι κυριολεκτικά τόσο βασικό όσο έρχονται. Ένα swoosh πυροβολεί στα πλευρικά και μεσαία πλευρικά πάνελ σε λευκό, το οποίο είναι ελαφρώς διαφορετικό από το ζευγάρι που ο Papi της σαμπάνιας κουνούσε προηγουμένως. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα πρόωρο δείγμα ή απλά ένας φίλος και μια οικογενειακή έκδοση.

Φυσικά, αυτή η μεγαλύτερη αλλαγή σχεδιασμού που μπορούμε να δούμε μέχρι τώρα είναι το σήμα που κατασκευάζεται προσαρμοσμένο. Με το Nike Branding στην κορυφή και το λογότυπο του OVO στο κάτω μέρος, αυτό τσιμέντο την επερχόμενη συνεργασία.

Σχεδόν τίποτα άλλο δεν είναι γνωστό για το δικό του Οκτώβριο X Nike Air Force 1 χαμηλά αυτή τη στιγμή, αλλά φήμη έχει ότι θα πέσουν κάποια στιγμή την άνοιξη. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το τραγανό καθαρό collab, και σε σχετικές ειδήσεις, ο Drake κάμψε πρόσφατα το Nocta X Nike Hot Step Air Terra!

Εικόνα μέσω Champagnepapi

Leave a Reply

Your email address will not be published.