Μια επίσημη ματιά στο Daniel Arsham X Adidas Futurecraft 4D

0 Comments

Επίσημες εικόνες τελικά επιφανειακά για το Daniel Arsham X Adidas Futurecraft 4D πριν από την παγκόσμια εκτόξευση του επόμενου μήνα. Προηγουμένως αποκαλύφθηκαν βολές στο πόδι ήταν καλά δεκτά με sneakerheads. Παρά την επιβεβαιωμένη ετικέτα τιμών των £ 400+, φαίνεται ότι πολλά θα χαρούν να δικαιολογήσουν μια τέτοια δαπάνη.

Το παπούτσι, που αναπτύχθηκε από τον Αμερικανό σύγχρονο καλλιτέχνη, θεωρείται εξαιρετικά περιορισμένο και ακόμη πιο περιζήτητο.

Οι προηγούμενες συνεργασίες του Daniel Arsham με τον Adidas περιελάμβαναν μια αποδυναμική ανάληψη της διάσημης Νέας Υόρκης, καθώς και ένα πολύ πιο σύγχρονο ομόλογό που περιελάμβανε την Boost. Αυτά τα δύο στυλ αντιπροσώπευαν το παρελθόν και το παρόν, ενώ αυτό το επερχόμενο στυλ ολοκληρώνει το πακέτο ως το μελλοντικό μισό της απελευθέρωσης.

Χρησιμοποιώντας τη ριζοσπαστική ανάπτυξη της ψηφιακής σύνθεσης, ο Arsham δίνει ακόμη μεγαλύτερη έμφαση στην ενδιάμεση σόλα του πλέγματος με τη χρήση μονοχρωματικής χρωματισμού. Το Aero Green εκτείνεται σε όλα τα πάντα από τα κορδόνια έως το Primeknit στο πάνω μέρος.

Είναι μια ακόμη μινιμαλιστική απελευθέρωση και αυτή που σίγουρα θα θυμηθεί χρόνια από τώρα ως ένα μεγάλο δημοφιλές collab.

Το Daniel Arsham X Adidas Futurecraft 4D ξεκινά 8 Οκτωβρίου μέσω επιλεγμένων λιανοπωλητών κοινοπραξίας Adidas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.