REALE REALLE: Μην χάσετε το πακέτο Nike Halloween 2021!

0 Comments

Ήρθε η ώρα να Spookify Collection Sneaker σας με το Nike Halloween Pack 2021! Κάθε χρόνο, η μάρκα Beaverton καταφέρνει να το κάνει ο ίδιος όταν πρόκειται για τη δημιουργία τρομακτικών εκπαιδευτών για την τρομακτική περίοδο και το έχουν κάνει σίγουρα φέτος! Διαθέτοντας τέσσερις εικονικές σιλουέτες, μην ξεχάσετε να μπείτε όταν πέφτουν αύριο στις 21 Οκτωβρίου!

Περιλαμβάνεται στο Ravenous Range είναι το Dunk Low PRM, η Πολεμική Αεροπορία 1, η Πολεμική Αεροπορία 1 Πειραματική και η Air Presto. Και οι τέσσερις διαθέτουν μια ασπρόμαυρη παλέτα χρωμάτων με τολμηρές πορτοκαλί τόνους ως νεύμα για κολοκύθες, ενώ μια σειρά από παράξενα μάτια είναι διάσπαρτα σε κάθε ζευγάρι για μια διαβολική εμφάνιση που κάνει αυτές τις κρέπες ιδιαίτερα ανατριχιαστικό.

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Φυσικά, δεν μπορούμε να μιλήσουμε για αυτή τη συλλογή αίματος χωρίς να αναφέρουμε τα στοιχεία Glow-in-the-Dark. Εκπομπή σε μια φρικτή πράσινη απόχρωση, αυτά είναι τα μόνα δολοφόνες κλωτσιές που πρέπει να πετάξετε αυτό το Halloween.

21 Οκτωβρίου είναι η ημέρα που πρέπει να θυμάστε αν θέλετε το Nike Halloween Pack 2021 στην περιστροφή σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για την καλύτερη ευκαιρία σας να μπω! Ενημερώστε μας ποιο ζευγάρι αισθάνεστε περισσότερο και σε σχετικές ειδήσεις, το Sacai X Nike Vaporwaffle “Off Noir” και το “Sail” έχουν τελικά ημερομηνίες κυκλοφορίας!

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published.