Τι να περιμένουμε από τη μόδα το 2022

0 Comments

Αν υπάρχει ένα πράγμα που έχουμε ανακαλύψει τα τελευταία χρόνια, ίσως θα πρέπει να είναι ότι η πρόβλεψη οτιδήποτε είναι τώρα θεμελιωδώς εκτός των χαρτών. Όλα τα πράγματα που εξετάζονται, αποδεικνύεται, για όλες τις προβλέψεις μας καθώς και για τα ψηφίσματα, την πρόβλεψη του προτύπου μας, καθώς και πολύ προσεκτικά σκέψης για τις προβολές, ότι δεν έχουμε πραγματικά κανένα είδος έννοιας που βρίσκεται γύρω από τη γωνία.

Και ενώ αυτό αναφέρεται κυρίως – καλά, ξέρετε, οτιδήποτε άλλο – ισχύει επίσης για τη μόδα. Θέλω να πω, ποιος είχε “Fendi καθώς και Versace τραβούσε μια ανακωχή Montagues-and-Capulets, καθώς και να μας εκπλήσσει όλους με μια κοινή συλλογή (κάπως λιγότερο εκπληκτικά) που ονομάστηκε Fendace” στην κάρτα Bingo για το έτος;

Όχι, δεν το πίστευα.

Παρ ‘όλα αυτά, θέλουμε ακόμα να διασκεδάσουμε. Και, νομίζω, όλοι μας πιθανότατα θα έπρεπε να το έχουμε πολύ περισσότερο από ποτέ. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, λοιπόν, ας δούμε το μέλλον: τι, προσωρινά, μπορούμε να περιμένουμε το 2022;

Εικόνα μέσω κτηνιάτρων
Διαδοχή

Με την Demna να αφιερώνει τώρα το χρόνο του στη σύνδεση των ιστορικών σπιτιών μόδας με τα παιδικά παιχνίδια, καθώς και με τα κινούμενα σχέδια, ο Guram Gvasalia ενισχύει – ή τουλάχιστον, τουλάχιστον στο Guram Gvasalia, ενισχύει καθώς και τα ηνία ως καινοτόμος διευθυντής.

Ως συνιδρυτής της ασεβής ετικέτας, ο Guram δεν είναι ακριβώς μια νέα συμφωνία στην εταιρεία. Πριν από αυτό το βήμα καθώς και την επίσημη αναχώρηση της Demna το 2019, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος, επιβλέποντας το τέλος της μάρκας – το οποίο, φαίνεται, ήταν πολύ καλός. Σε αντίθεση με τον παλαιότερο αδελφό του, όμως, ο Guram Gvasalia δεν έχει επίσημη εκπαίδευση στη μόδα – για το σκοπό αυτό μπορεί να μην είναι νέο αίμα στην ετικέτα, ωστόσο η θητεία του έχει την προοπτική να φέρει φρέσκα μάτια καθώς και μια νέα προσέγγιση, δωρεάν από το τύπος περιορισμών που μπορούν να μάθουν μόνο.

Εικόνα μέσω του Louis Vuitton
Αλλού, ο δημιουργός του Bape Nigo, έχοντας εμφανιστεί στο Kenzo πέρυσι, θα μας δείξει ποιο είναι το μέλλον του σπιτιού σε έναν κόσμο χωρίς τον δημιουργό της ετικέτας – ο οποίος δυστυχώς πέθανε το 2020, αν και παραιτήθηκε από την καινοτόμο διευθυντή της ετικέτας – Το 1999-καθώς και μετά την Olivieira Baptista. Αναμείνετε πολύ πιο πολιτιστικές καθώς και αντι-πολιτισμικές διακειμενικότητες, καθώς και επιπλέον εισβολές σε εταιρική σχέση καθώς και εξέχοντα πολιτισμό.

Ένας άλλος σε μια μακρά λίστα, μετά την έκπληξη του Daniel Lee από την Bottega Veneta στην ουρά του 2021, η επίσκεψη του Matthieu Blazy στη ρύθμιση του καινοτόμου σκηνοθέτη θα παράγει ένα συναρπαστικό ρολόι. Με τον Lee να έχει πολύ περισσότερο ή λιγότερο πλήρως αναζωογονούσε το σπίτι με την έννοια του “New Bottega”, η επίσκεψη ενός εμπιστευμού από τον Kering – Blazy που είναι ο πρώην σκηνοθέτης της μάρκας – δείχνει μια επιθυμία για συνέχεια στην ετικέτα. Ωστόσο, είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι οποιοδήποτε άτομο δεν θέλει να κάνει το δικό του σήμα – ειδικά όταν ο προκάτοχός του παρέχεται τόσο καινοτόμος άδεια.

Και, φυσικά, στο Παρίσι κατευθυνόμαστε στο νέο έτος, εξακολουθούμε να προβλέπουμε τα νέα για το ποιος θα πάρει εκεί όπου ο Virgil Abloh – δυστυχώς, καθώς και πολύ νωρίς – έφυγε.

Έξοδος από τον πίνακα

Το μοτίβο για τη μόδα-εμπνευσμένη από το Matrix-από τις μπότες cyberpunk καθώς και τα παλτά σε μικρά γυαλιά ηλίου-έχει υπομείνει, αν και σε διαφορετικά επίπεδα δημοτικότητας, για περισσότερο από πολύ πολύ οποιοδήποτε είδος άλλου παρόμοιου sartorial fad.

Στην πραγματικότητα, έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια, δεδομένου ότι η τρίτη δόση της αρχικής τριλογίας απελευθερώθηκε καθώς και το στραγγαλισμό του franchise στη μόδα (μερικές φορές απαλή, συχνά μια ασφυξία πλήρους γκάζι) δεν έδειξε καμία πραγματική ενδείξεις εξαφάνισης.

Ακόμα, ίσως η απελευθέρωση των αναστημάτων – ένα τέταρτο επεισόδιο στη σειρά, περίπου δεκαοκτώ χρόνια τώρα κάτω από τη γραμμή – μπορεί να αρκεί για να έχουν οι άνθρωποι να χτυπήσουν μια χρονοβόρα κόκκινα χάπια καθώς και να ρωτήσουν: “Περιμένετε, είναι πραγματικά αυτό που μοιάζω ; ”

Εισαγάγετε το Metaverse

Μόνο τοποθέτηση τότε, εάν η μόδα προσανατολισμένη στη μήτρα μπορεί να είναι στη μέθοδο της, πρέπει να λάβουμε μια άμεση αντικατάσταση. Κάποιος που ευθυγραμμίζεται λιγότερο με το πνεύμα του franchise καθώς και πολύ περισσότερο με την πραγματική αφήγηση.

Χορηγούνται, υπάρχουν μερικές κρίσιμες λεπτομέρειες που δεν είναι μάλλον ευθυγραμμισμένες – δηλαδή την αποδεκατισμό καθώς και τη μετατροπή σε κύτταρα μπαταρίας της ανθρωπότητας από έξυπνες μηχανές – αλλά, ωστόσο, βρισκόμαστε σε ένα 2022 που υπόσχεται έναν ψηφιακό κόσμο διεύρυνσης Συνολικά με τα δικά του στυλ καθώς και τις τάσεις, χωρίς περιορισμούς από τις δυνατότητες του φυσικού σχεδιασμού.

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε πώς θα μοιάζει αυτό, αφού οι κανόνες, όπου υπάρχουν, είναι διαφορετικοί. Ωστόσο, αυτό που γνωρίζουμε, με τη γρήγορη αύξηση της μόδας NFT, καθώς και με τη συντονισμένη ώθηση του Facebook για την προώθηση του προϊόντος, είναι ότι θα ελέγξουμε πολύ περισσότερο, καθώς και πολύ περισσότερες προόδους στην καινοτομία καθώς και στο Πολύ περισσότερα, καθώς και πολύ πιο απρόβλεπτες επιλογές στυλ για να ταιριάζουν – ενδεδειγμένα ή αλλιώς.

Εικόνα μέσω adidas
Αθλιότης

Με το συνεπές φιλτράρισμα των streetwear στη μόδα τα τελευταία χρόνια,Τώρα βιώνουμε τη φυσική εξέλιξη αυτής της δυσάρεστης συγχώνευσης.

Είναι αλήθεια ότι είναι ελάχιστα καινούργιο για τα σήματα αθλητικών ειδών – το adidas σας, το Nike, το Puma σας κλπ. – για να βάλετε το έργο όταν αφορά τα ρούχα τους να φορεθούν έξω από την αθλητική σφαίρα. Εκτός από το αληθινό, ακόμη και στο πιο αγνό τέλος αυτού – τα εμπορικά σήματα που υπάρχουν, θεωρητικά, μόνο σε αυτό το βασίλειο σε ένα εξαιρετικά τεχνικό επίπεδο – ετικέτες όπως ικανοποιούν καθώς και η Ciele κάνει την κατάσταση για να τρέξει αδιάφορα στο ψυχρό φως του ημέρα.

Παρ ‘όλα αυτά, η πραγματική ανακάλυψη για το 2022 φαίνεται να έρχεται από την ίδια τη μόδα. Μια συνεργασία τελευταίας στιγμής μεταξύ της Nike καθώς και του Comme des Garçons στο τέλος του τρέχοντος έτους, μας έδειξε ακριβώς τι μπορεί να γίνει με πολύ περισσότερο από λίγο έξω από το κουτί σκέψης, καθώς και τη συνεχιζόμενη δουλειά του Prada με Ο Adidas τώρα φέρει φρούτα όταν σχετίζεται με το στυλ.

Αυτό, φυσικά, δεν είναι μια εξαντλητική λίστα. Και, φυσικά, το μέλλον παραμένει άγραφο. Παρ ‘όλα αυτά, αυτά είναι μόνο μερικά πράγματα που πρέπει να ψάξετε στους δώδεκα μήνες μπροστά. Ένα χρόνο που αναμφισβήτητα θα φέρει τις δικές του εκπλήξεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published.