Το Nike Air Max 97 ‘Gingham Plaid’ είναι η τελειότητα με μοτίβο

0 Comments

πέρυσι, η Nike έφερε πίσω το θρυλικό Air Max 97 για την 20η επέτειο, καθώς και με αυτή την αναβίωση, ήρθε πολλά εξαιρετικά ζεστά συνεργάτες από το Του αρέσει ο Skepta και ο Virgil Abloh. Για πολλούς, το AM97 είναι ένα από τα καλύτερα πάνινα παπούτσια της πρόσφατης μνήμης, καθώς και τώρα, το Swoosh έχει αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο χρώμα που σίγουρα θα θέλετε να μπω.

Ονομάστηκε «Gingham Plaid», αυτό το AM97 παίρνει έναν ανυψωμένο τύπο σε ένα μάτι που αλιεύει μαύρο καθώς και μαύρο σχέδιο χρώματος. Το Colourway αντηχεί σε όλο το άνω, καθώς ένα μαύρο swoosh κάθεται σε ένα μαύρισμα σκηνικό, μαζί με τα επικαλυπτόμενα πάνελ καθώς και την επωνυμία Table Tabl. Για να ολοκληρώσετε τα πάντα, το «Gingham Plaid» κάθεται στην κορυφή ενός πλήρους μεσαίας σόλας με αέρα, η οποία στρογγυλεύεται από μια συμπληρωματική εξωτερική σόλα από καουτσούκ.

Πτώση πολύ σύντομα, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για πολύ περισσότερα νέα σχετικά με το Nike Air Max 97 ‘Gingham Plaid’ καθώς αναπτύσσεται! Στις σχετικές ειδήσεις, εδώ είναι η πυρκαγιά Nike Air Max 97 Colourways που θα σας πάρουν με το φθινόπωρο Blues.

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα Nike, φροντίστε να επιθεωρήσετε το πιο πρόσφατο στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Leave a Reply

Your email address will not be published.