Το Nike SB Dunk High “New York Mets” γιορτάζει τη θρυλική ομάδα μπέιζμπολ

0 Comments

φαίνεται ότι η μάρκα Beaverton τοποθετεί μια εστίαση με λέιζερ στο Dunk High φέτος. Αφού ελέγξουμε τον περασμένο μήνα το “Fossil Rose” και το “Mineral Slate”, παίρνουμε τώρα την πρώτη μας ματιά στο Nike SB Dunk High “New York Mets”. Ενώ είμαστε αβέβαιοι αν πρόκειται για επίσημη συνεργασία, υπάρχουν τόσο πολλές λεπτομέρειες που εμπνέονται άμεσα από τη θρυλική ομάδα μπέιζμπολ.

Εργάζοντας πάνω από μια βάση βαλλιστικών ματιών, το ανοιχτό γκρι σουέτ αναδιπλώνεται γύρω από τον αστράγαλο, το τακούνι και το toebox για μια επιπλέον λαμπερή ατμόσφαιρα. Οι μπλε και πορτοκαλί τόνοι κάνουν το δρόμο τους σε όλο το dunk ως νεύμα στο κιτ “Away” της ομάδας MLB και στο πίσω μέρος των γλωσσών θα βρείτε έναν πορφυρό κύκλο με τον αριθμό επτά πάνω του, υποδεικνύοντας το 7-Train Connecting Willets Willets Σταθμός σημείων τόσο στο Flushing Main Street όσο και στο Hudson Yards.

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Στην καλύτερη γλώσσα υπάρχει ένα μεγάλο κόκκινο μήλο με τη λέξη “run home” κάτω από αυτό. Η στρογγυλοποίηση της περιζήτητης απελευθέρωσης της Nike είναι μια τραγανή λευκή μεσαία σόλα που έχει οριστικοποιηθεί με ένα άγγιγμα ροζ στο τακούνι.

Αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, το Nike SB Dunk High “New York Mets” είναι ένα must-have, ειδικά αν είστε οπαδός της ομάδας μπέιζμπολ Major League. Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε για αυτό το χρώμα, και σε σχετικές ειδήσεις, το Nike SB Dunk Low “Black Toe” εμπνέεται από το OG Air Jordan 1!

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω του Yankeekicks
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published.