Η συλλογή Dickies “Icons” Honors the Classics

0 Comments

για 99 χρόνια Dickies έχουν παράγει μερικά από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα αμερικανικά ρούχα εργασίας. Έχει δει παντού από το Met Gala των Kanye West μέχρι τα εργοστάσια, τους χώρους εργασίας μπλε κολάρο και τα skateparks σε όλο τον κόσμο. Η εμβέλεια της μάρκας που γεννήθηκε στο Τέξας έχει γίνει αναμφισβήτητη, οπότε οι Dickies έχουν επιλέξει τώρα για να γιορτάσουν μερικά από τα στυλ υπογραφής τους με τη συλλογή “Icons”.

Όταν σκεφτόμαστε το Dickies πέντε στυλ έρχονται στο μυαλό, το παντελόνι 874, το σακάκι Eisenhower, το εργαστήριο, το Bib συνολικά και το coverall. Κάθε στυλ είναι μοναδικό στο σχεδιασμό και έχει αποθανατιστεί από το εμπορικό σήμα σε αυτή την τελευταία συλλογή.

Εικόνα μέσω Dickies
Γιορτάζοντας τα ρούχα και τους ανθρώπους που τους φορούν, η συλλογή “εικονιδίων” επαναλαμβάνει αυτά τα στυλ υπογραφής σε φρέσκα νέα χρώματα για να συνοδεύσουν την αρχική επιλογή. Το πιο αναγνωρίσιμο στυλ είναι σαν το σακάκι Eisenhower, ένα κομμάτι εμπνευσμένο από τις στολές που φορούσαν οι πιλότοι του WW2. Ο στρατηγός D Eisenhower εκτιμούσε το στυλ τόσο πολύ που τελικά είχε αναπτυχθεί για Αμερικανούς στρατιώτες, κερδίζοντας έτσι το όνομα.

Εικόνες μέσω dickies
Η συλλογή είναι διαθέσιμη για να αγοράσετε τώρα στον ιστότοπο Dickies, οπότε μην περιμένετε! Σε άλλες ειδήσεις, εδώ είναι 12 από τις καλύτερες ντουλάπες που είναι διαθέσιμα στο Vans!

Εικόνα μέσω Dickies

Leave a Reply

Your email address will not be published.