Πρώτα ματιά στο Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Motivation Pack Special

0 Comments

Μετά από μια σύντομη ματιά στο πακέτο «έμπνευσης» τον περασμένο μήνα, τώρα παίρνουμε μια πρώτη ματιά στο Pharrell Williams X Adidas NMD Hu Πακέτο κινήτρων αποκλειστικά, καθώς και θα σας κάνει φιλικό προς το περιβάλλον με φθόνο.

Βαμμένο σε ένα δασικό χρώμα φιλικό προς το περιβάλλον, αυτό το πάνινο παπούτσι είναι κατασκευασμένο από ένα ελαστικό πρωταρχικό. Οι ισχυρές πορτοκαλί αποχρώσεις μπορούν να εμφανιστούν στα κορδόνια σχοινιών καθώς και στην εξωτερική σόλα μονοπατιού, καθώς και μια παύλα ζωντανής κίτρινου, υπάρχει στο κάλυμμα καθώς και γύρω από την πλάτη για λίγο αντίθεση. Οι κινεζικοί χαρακτήρες είναι κεντημένοι στο πάνω μέρος για αυτό το αδιαμφισβήτητα ανθρώπινο φυλές, καθώς και κάτω κάτω, υπάρχει μια μεσαία σόλα πλήρους μήκους για επιπλέον άνεση καθώς και ένα ομαλότερο βήμα.

Σύμφωνα με το πάνινο sneaker @yankeekicks, το Pharrell Williams x Adidas NMD HU Motivation Pack Special δημιουργήθηκε οι φίλοι καθώς και το νοικοκυριό του skateboard p, οπότε μην περιμένετε να αστυνομεύετε αυτά τα σύντομα, εκτός αν έχετε τόνο συνδέσεων ως και πολύ βαθιές τσέπες, φυσικά. Ενώ είστε εδώ, ελέγξτε το κομμάτι μας για την ιστορία του Pharrell Williams X Adidas Originals NMD HU.

Εάν πιστεύετε ότι θα καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια θερμότητα adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το τελευταίο στο τέλος. Είδη ένδυσης!

Εικόνες μέσω Yankeekicks

Leave a Reply

Your email address will not be published.