Το Cryptobatz NFT του Ozzy Osbourne ανακοινώνει τη λειτουργία του παγκόσμιου δάγκωμα

0 Comments

τον περασμένο μήνα, ο θρυλικός καλλιτέχνης βαρέων μετάλλων Ozzy Osbourne αποκάλυψε το έργο του Cryptobatz NFT. Αποτελώντας από 9.666 εντελώς μοναδικές νυχτερίδες NFT, αυτό αναφέρει την διαβόητη στιγμή κατά τη διάρκεια μιας παράστασης του 1982 στην οποία έκοψε το κεφάλι από ένα ρόπαλο. Από τότε το Cryptobatz κατέληξε να είναι το νούμερο ένα πιο εμπορικό αστέρι στην Opensea, καθώς και τώρα, το NFT Studio Sutter Systems έχει αποκαλύψει ένα ολοκαίνουργιο βοηθητικό πρόγραμμα που θα παρέχει στους ιδιοκτήτες νυχτερίδων τη δυνατότητα να δαγκώσουν ένα NFT από ένα διαφορετικό έργο, παράγοντας ένα μεταλλαγμένο που μοιράζεται τα χαρακτηριστικά τόσο του κρυπτοβάτη όσο και του “θύματος”.

Στις 20 Φεβρουαρίου, η Sutter Systems θα εισαγάγει το Bite Fest. Ένα παγκόσμιο πρώτο γεγονός, αυτό θα παρέχει στους κατόχους τη δυνατότητα να δαγκώσουν ένα NFT από πέντε από τις πιο αξιόλογες θέσεις εργασίας NFT, συμπεριλαμβανομένων των κουρασμένων Ape Yacht Club, Cryptobatz, Cyberkongz, Supducks, καθώς και Alien Frens. Λαμβάνοντας θέση σε διάστημα τριών εβδομάδων, οι ιδιοκτήτες Cryptobat θα είναι σε θέση να παράγουν ένα επιπλέον NFT το οποίο είναι πιθανό να είναι ακόμα πιο ασυνήθιστο και συλλεκτικό από το υπάρχον κρυπτοβάθμιο τους.

“Η δημιουργία της μεταλλαγμένης χρησιμότητας δάγκωσης δεν ήταν λίγο κατόρθωμα.” Εξηγεί τον συνιδρυτή Sutter Systems, Jepeggi. “Έπρεπε να προ-μηχανικά δεκάδες αμέτρητους συνδυασμούς έργων τέχνης για να παρέχουμε αυτήν την χρησιμότητα, ωστόσο η απάντηση που έχουμε από τη γειτονιά NFT ήταν συντριπτική, καθώς είναι κάτι που δεν έχει εκτελεστεί ποτέ στο Web3 πριν. Έβλεπα τους σοβαρούς συλλέκτες να μπαίνουν στην πτυχή καθώς προσπαθούν να πάρουν τα χέρια τους στο πιο σπάνιο cryptobatz για να εξασφαλίσουν ότι μπορούν να παράγουν ένα υπερ-σπάνι Αποκλείστε την πιθανότητα να αποκαλύψετε περαιτέρω μεταλλαγμένα βοηθητικά προγράμματα στο μέλλον. ”

Το Ozzy Osbourne Cryptobatz Biting Utility πρόκειται να εισαγάγει στις 20 Φεβρουαρίου καθώς και θα περιλαμβάνει ένα τελετουργικό πρόγραμμα ομιλητών για να σηματοδοτήσει την ενεργοποίηση κάθε χαρακτηριστικού. Αυτή είναι μια πραγματικά ενδιαφέρουσα στιγμή για τη μη καταιγόμενη βιομηχανία συμβόλων, καθώς και δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τι συμβαίνει στη συνέχεια! Εάν δεν είστε σίγουροι για το τι μιλάμε, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τον μοναδικό οδηγό του προμηθευτή για την αγορά του NFTS, καθώς και στις Associated News, το νέο άλμπουμ Death Rescore του Snoop Dogg είναι τώρα μια ετικέτα NFT!

Εικόνα μέσω cryptobatz

Leave a Reply

Your email address will not be published.